Akut kompressorservice

Behöver du snabb hjälp med din kompressor?

Vi erbjuder akuta reparationer för att hålla din verksamhet igång

När din produktionslinje stannar på grund av kompressorproblem kan det bli en kostsam och stressig situation. Men du behöver inte oroa dig längre. Vi är din pålitliga partner för akut reparation och tryckluftsservice.

Vi är specialister inom området och erbjuder en mångsidig tryckluftsservice som omfattar ELGi-kompressorer och andra ledande märken som Atlas Copco, Kaeser, Mattei, Gardner Denver och Ingersoll Rand. Våra välutbildade tekniker har expertis inom olika kompressortyper och modeller, vilket ger dig trygghet oavsett din utrustnings ursprung.

Vi gör reparationer inom småland/skåne/blekinge

Vår akuttjänst är redo att ta samtal för er från tidig morgon till sena kvällen:

Tel: 0728-57 90 30

Våra Tjänster inkluderar:

  • Kompressor felsökning: Våra erfarna tekniker kan snabbt diagnostisera och lösa problemen för att minimera driftstopp och hålla din produktion igång
  • Lagerbyte av elmotor: Vi erbjuder snabb och effektiv service för att byta ut din kompressors elmotor utan onödiga avbrott.
  • Läcksökning och åtgärd: Vi upptäcker och eliminerar vi snabbt läckage i ditt kompressorsystem för att spara pengar och öka energieffektiviteten.
  • Kyltorkar: Vi är specialiserade på underhåll och reparation av kyltorkar för att säkerställa högkvalitativ torkad luft och förhindra korrosion och skador på utrustningen.
  • Energioptimering: Genom att utvärdera ditt kompressorsystem och implementera åtgärder kan vi hjälpa dig att minska energiförbrukningen och sänka driftskostnaderna.
  •  
Varukorg

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen