Lagerbyte elmotor

Vi utför lagerbyte elmotor.

På Maltab erbjuder vi professionell service för lagerbyte på kompressorer. Vårt kunniga team tar hand om alla dina lagerbytebehov. Detta inkluderar att inspektera, ta bort de gamla lagren och installera nya med högsta noggrannhet. Vi strävar alltid efter att säkerställa att din utrustning fungerar smidigt och effektivt.

Maltab Tryckluftservice AB startades 2018. Efter 13 år på Atlas Copco Compressor valde jag att gå vidare och starta eget. Innan jag började i tryckluftbranschen så arbetade jag som kyltekniker. Idag är jag ackrediterad kyltekniker och har stor användning för detta då det förekommer reparation av tryckluftstorkar.  Efter åren som har gått så har jag skaffat mig stor kunskap om kompressorer, felsökning frekvensomvandlare styrningar, kyltorkar och är en problemlösare med stor viljestyrka. 

Tveka inte att kontakta oss för alla dina lagerbytebehov. Vi är här för att hjälpa dig och säkerställa att din utrustning är i toppskick.

Varukorg

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen