Service av kompressorer

Här finner du våra servicetjänster.

Vi är ett företag som grundades 2018 av en erfaren servicetekniker med över 13 års erfarenhet inom kompressorbranschen. Efter att ha arbetat länge inom ett större kompressorföretag kände vi att det var dags att gå vidare och starta vår egen verksamhet för att kunna erbjuda ännu bättre service och flexibilitet till våra kunder.

Vi förstår vikten av att ha en väl fungerande kompressor för att säkerställa effektiv drift och produktionskontinuitet för våra kunder. Hos oss hittar du ett brett utbud av servicetjänster som är skräddarsydda för att möta dina behov och krav. Oavsett om du befinner dig i södra eller norra Sverige, kan du vara trygg med att vår hjälp aldrig är långt borta, tack vare våra samarbetspartners som täcker hela landet.

 

Våra kunder kommer från olika industrier inklusive träindustri, metallindustri, livsmedelsindustri, sågverk, lantbrukare, bilverkstäder, däckverkstäder, plastindustri, värmeverk med mera. Vi har omfattande erfarenhet och kunskap inom dessa områden, vilket gör att vi kan erbjuda specialiserad service och rådgivning som är anpassad efter varje kunds unika behov.

Några av våra viktigaste servicetjänster inkluderar:

  1. Lagerbyte av elmotor: Om din kompressors elmotor behöver bytas ut, kan vi hjälpa dig med snabb och effektiv service för att minimera driftstopp och produktionsbortfall.

  2. Läcksökning med åtgärd: Läckage i kompressorsystemet kan leda till energiförluster och onödiga kostnader. Vi har den senaste utrustningen för att snabbt upptäcka och åtgärda läckage, vilket hjälper dig att spara pengar och förbättra energieffektiviteten.

  3. Kyltorkar: Vi erbjuder underhåll och reparation av kyltorkar för att säkerställa att din kompressor levererar torkad luft av hög kvalitet, vilket är avgörande för att undvika korrosion och skador på kompressorutrustningen.

  4. Felsökning: Om din kompressor inte fungerar som den ska, kan våra erfarna tekniker snabbt identifiera och åtgärda problemet för att få dig tillbaka i drift på kortast möjliga tid.

  5. Energioptimering: Vi förstår vikten av energieffektivitet för våra kunder. Genom att utvärdera ditt kompressorsystem och implementera lämpliga åtgärder kan vi hjälpa dig att minska energiförbrukningen och spara på driftskostnaderna.

Vårt mål är att leverera högkvalitativ service och support som överträffar dina förväntningar. Oavsett om du behöver akut hjälp vid driftstopp eller regelbundet underhåll för att förebygga problem, är vi här för att hjälpa dig. Kontakta oss för att boka en service eller för att få mer information om våra tjänster.

Varukorg

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen